Here I am playing with those memories again…
And just when I thought time had set me free…
Those thoughts of you keep taunting me…

Holding you… a feeling I never outgrew…
Though each and every part of me has tried…
Only you can fill that space inside…

So there’s no sense pretending…
My heart… it’s not mending…

Just when I thought I was over you
And just when I thought I could stand on my own…
Oh baby… those memories come crashing through…
And I just can’t go on without you…

On my own… I’ve tried to make the best of it alone…
I’ve done everything I can to ease the pain…
But only you can stop the rain…

I just can’t live without you…
I miss everything about you…

Just when I thought I was over you…
And just when I thought I could stand on my own…
Oh baby… those memories come crashing through…
And I just can’t go on without…
It’s just no good without… you

************

Bukan… bukan gue… tuh lirik ga ada hubungannya sama gue. Lah gue kan uda ga bisa ‘online’ walaupun kadang2 masih ‘invisible’ wkwkwkwk… *apa coba*.

Sebenernya iseng2 aja… gue dari dulu emang demen lagu2 Air Supply. And somehow a part of their lyrics come crashing through my mind… n ga tau kenapa… belakangan hari ini cuma kata2 yang gue bold itu yang berputar2 di otak gue…

Hmm… mungkin ini berhubungan dengan someone out there… yang gue kenal cukup deket… yang lagi terbenam dalam kebimbangan. Biasa… penyakit lama nan abadi bernama C I N T A hihihi… She loves that man in doubt… Doubtful because of the same strong attitude… afraid of being hurt… and afraid to be left behind. Hhhmmm… belum berperang sudah menyerah sepertinya…

Today she choose to stay out alone for uncertain time, try to forget the man and her feeling for him. Honestly speaking, I think she can’t forget that man because he’s always become a shadow in every breath she takes.

Berulang kali gue nasehatin dia. Karena gue tau perasaan dia ke tuh cowok yang sebenernya. Well, buat apa dia berusaha melupakan.. kalo sebenernya dia ga sanggup kehilangan? Buat apa dia menyakiti dirinya sendiri… juga diri orang yang mencintainya?

But love is a mystery… karena C I N T A itu bukan hanya tertawa… tapi juga menangis… bukan hanya senang… tapi juga sedih. So enjoy every single moment of sad and happiness with him… because that is part of L O V E.

*busyet… kok gaya postingan gue kali ini jadi mirip Ariep??? wkkwkwkwk… pasti gara2 conference chat semalem sama Ariep n Aldo wkwkwkwkwk*